Onthaal

In onze politiezone voorzien wij drie aanspreekpunten waar men terecht kan voor allerlei vragen.  Deze aanspreekpunten zijn de diensten onthaal van ieder politiecommissariaat in elke deelgemeente van onze zone.  Wenst U een politieploeg ter plaatse, kan u 24/24 uur terecht op het noodnummer 101.

Een klein overzicht van onze openingsuren :

stad huis peer wijkpolitie

Stad Peer : 

Het wijkkantoor van Peer is gelegen op de Zuidervest 2 te Peer. Alle werkdagen is dit kantoor, op afspraak, geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur. In de namiddag is er een telefonisch onthaal voorzien van 13.00 uur tot 16.30 uur.

 

 

Gemeente Hechtel-Eksel :

Het wijkkantoor van Hechtel-Eksel is gelegen te Hechtel aan de Kamperbaan 34. Alle werkdagen is dit kantoor, op afspraak, geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur. In de namiddag is er een telefonisch onthaal voorzien van 13.00 uur tot 16.30 uur.

 

 

Gemeente Leopoldsburg :

Het onthaal van de hoofdpost van onze zone te Leopoldsburg wordt verzekerd door de leden van de dienst Operaties. De openingsuren van dit kantoor kan u bovenaan deze website terugvinden. De wijkdiensten van Leopoldsburg zijn aanspreekbaar via de dienst onthaal.

Al onze kantoren zijn gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.  Buiten de normale openingsuren van onze kantoren is er telefonische permanentie voorzien.  Indien de wijkkantoren gesloten zijn zal er een doorschakeling gebeuren naar het hoofdkantoor te Leopoldsburg.  Is dit hoofdkantoor eveneens gesloten dan wordt de doorschakeling verzekerd met de dienst 101 te Hasselt.  Deze dienst zal dan verder instaan om een interventieploeg van onze diensten naar de betrokken oproep te sturen.